Presidenti Topi dekoron sot 14 protagonistët e rrëzimit të simboleve komuniste

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Sot më datë 20 shkurt 2009 ora 11:00, në Pallatin e Brigadave zhvillohet ceremonia e dhënieve të Medaljeve të Arta nga Presidenti i Republikës, z. Bamir Topi për 14 protagonistët kryesorë të rrëzimit të simboleve komuniste më 20 shkurt 1991. Bashkimi i Sindikatave të Pavarura, z. Saimir Maloku, Ardian Heta, Xhovalin Cokani, Hajredin Fratari, Albert Riselia, Astrit Hatellari, znj. Hyget Borova, Lida Bezhani, Liliana Llapaj, Lindita Hamiti, Sanie Vojka, Vera Rada, si dhe Qendra Shqiptare e Rehabilitimit të Viktimave të Traumës dhe Torturës