Thursday, 22 February 2018

Lista e personave qe jane denoncuar se kane ushtruar teror dhune torture dhe kane dhene denime politike ne kohen e diktatures

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive